درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

تجدید پیمان رئیس‌جمهور و اعضای هیات دولت با آرمان‌های امام خمینی (ره)

همزمان با هفته دولت، رئیس‌جمهور و اعضای دولت با حضور در مرقد بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران، با آرمان‌های امام خمینی (ره) و شهیدان انقلاب اسلامی تجدید پیمان کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 23
کد خبر: ۱۴۸۱۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت صبح امروز (اول شهریور) به مناسبت آغاز هفته دولت، با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره)، با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای انقلاب، تجدید پیمان کردند.

 

رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت سپس با حضور بر مزار شهیدان رجایی، باهنر، بهشتی، شهدای دولت و هفتم تیر و نیز گلزار شهدای بهشت زهرا (س) به مقام والای شهیدان نیز ادای احترام کردند.

 

حجت الاسلام سید حسن خمینی در این مراسم ضمن تسلیت ایام شهادت امام سجاد(ع) اظهار داشت: ان‌شاءالله پیروان خوبی برای مکتب اهل بیت عصمت و طهارت باشیم.

 

وی با تبریک هفته دولت به رئیس‌جمهور و اعضای هیأت دولت بیان داشت: از خدا مسئلت می‌کنم در آغاز هفته دولت و دومین سال خدمت دولت سیزدهم ما را مشمول این خدمات کند.

 

سیدحسن خمینی با بیان اینکه یک مدیر و یک مشاور تنها به شرطی مدیر اسلامی است که شجاع باشد، گفت: نه از حرفی بترسد نه از عزلی وحشت کند و نه در مقابل دشمن خارجی متزلزل باشد.

 

وی خاطر نشان کرد: امام تمام وجودشان اعتماد به خدا و عشق به مردم بود؛ نه بخیل بود که رفاه مردم را در نیابد و نه ترسو بود که در برابر غیر خدا کوتاه بیاید و نه حریص به این بود که عیب ها را در چشم او زینت ببندد.

 

وی افزود:‌بعد از انقلاب دوستان در مسندی هستند که این مسند می تواند سکوی پرشی به سوی جایگاهی باشد که انسان را متعالی کند و نام نیکی از او باقی گذارد و خدایی نکرده می تواند باعث لغزشی شود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار